حشمتاله صیدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در سنندج، اظهار کرد: بواسطه عرض کم خیابانهای منتهی به میدان آزادی و همچنین توقف تاکسیها برای سوار و پیاده کردن مسافر همواره شاهد ترافیک در هسته مرکزی سطح شهر هستیم.
وی بیان کرد: یکی از برنامههای این شهرداری در راستای کاهش روانسازی ترافیک عملیات تعریض خیابانهای اصلی است.
وی گفت: در راستای کاهش و روانسازی ترافیک در هسته مرکزی سطح شهر اوایل هفته جاری بازدیدی از خیابانهای منتهی به میدان آزادی بهمراه استاندار کردستان انجام شد که دستور و پیگیری لازم در خصوص تعریض برخی از این خیابانها صورت گرفت.
صیدی افزود: با مسولان آموزش و پرورش و همچنین اداره کل اوقاف توافق لازم برای تخریب دیوار آموزش و پرورش ناحیه یک و همچنین بخشی از دیوار دبیرستان تیزهوشان در خیان مولوی صورت گرفت.
وی اعلام کرد: شب گذشته عملیات تعریض خیابانهای مولوی، فلسطین، پاسداران و احداث پارک سوار تاکسی در زمینی به متراژ ۲ هزار و ۱۰۰ مترمربع آغاز شد.
شهردار سنندج عنوان کرد: تعریض این خیابانها متغییر بوده و در کنار عملیات تعریض پارکسوار اختصاصی تاکسی هم احداث خواهد شد.
وی گفت: سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری بهمراه شهرداری منطقه دو و سازمان سیما و منظر این شهرداری بصورت شبانهروزی در راستای اجرای این طرح اقدام خواهند کرد تا در کمترین زمان ممکن این طرح را به سرانجام برسانند.
وی از حمایتها و پیگیرهای استاندار و معاونین وی و همچنین تعامل و همکاری مسولان آموزش و پرورش و اداره کل اوقاف و امور خیریه در راستای اجرای این طرح تاثیرگذار در کاهش و روانسازی ترافیک در سطح شهر تقدیر کرد.
https://www.pasinehormozgan.ir/?p=13396