فردین منصوری در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه خانوادهها باید در ایام امتحانات محیط خانه را برای دانش آموزان امن کنند، گفت: خانوادهها با ایجاد جو آرام و به دور از تنش میتوانند شرایط را برای امتحان دادن فرزندان خود مهیا کنند.
وی به خانوادهها توصیه کرد: در ایام امتحانات دانشآموزان از مشاجره در محیط خانه صرف نظر کنند.
رئیس اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه خانوادهها نباید فرزندان خود را با دیگران مقایسه کنند، گفت: این مقایسه کردنها باعث میشود تا فرزند آنها احساس ناخوشایندی پیدا کند.
وی با بیان اینکه تواناییهای هر فردی با دیگری متفاوت است، گفت: هر دانش آموزی شرایط خاص خودش را دارد، لذا توصیه می شود خانواده ها از سرکوفت زدن به فرزندانشان در ایام امتحانات خودداری کنند.
منصوری تاکید کرد: استفاده از کلمات و جملات انگیزشی از سوی والدین سبب می شود تا دانش آموزان در جوی آرام امتحانات خود را سپری کنند.
وی در ادامه داشتن تعذیه خوب و خواب کافی را برای حفظ سلامتی و افزایش قدرت یادگیری دانش آموزان ضروری دانست و گفت: دانشآموزان باید همیشه به ویژه در فصل امتحانات ضمن داشتن تغذیه خوب، بین ۶ تا ۸ ساعت خواب در شبانه روز داشته باشند. توصیه می شود حداکثر یک ساعت از خواب آنها در روز و مابقی در شب باشد و قبل از ساعت ۱۲ شب بخوابند.
وی با بیان اینکه هیچ چیز نمی تواند جای خواب شبانه را بگیرد، گفت: خواب شبانه کافی کارایی و قدرت پردازش مغز دانشآموزان را بالا می برد.
وی با بیان اینکه درصد زیادی از دانش اموزان الگوی خواب منظم ندارند، گفت: خواب شبانه نقش مهمی در بالا بردن قدرت یادگیری دانش آموزان دارد.
منصوری با بیان اینکه کمخوابی تاثیر مستقیم بر روی کاهش تمرکز خواهد داشت، گفت: نداشتن خواب کافی موجب اختلال در چرخه زیستی شده و تمرکز را به شدت کاهش میدهد.کاهش تمرکز نیز موجب اختلال در حواس فرد خواهد شد و در نتیجه داشتن خواب کافی برای تمرکز حواس و افزایش یادگیری لازم است.
انتهای پیام
https://www.pasinehormozgan.ir/?p=15917