به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار مهر، افشین خوشگوار صبح امروز در اولین نشست کارگروه تهیه و تدوین محتوای درس تربیت بدنی در دوران بیماری کرونا، اظهار کرد: حوزه تربیت بدنی و ورزش در آموزش و پرورش به واسطه ماهیت اجرایی و عملی که دارد، بیشتر از سایر حوزهها در معرض آسیب و انفعال است که ما به عنوان متولیان این حوزه باید شرایطی را فراهم کنیم که از تهدید ایجاد شده به مثابه فرصتی برای وجاهت بیشتر برنامههای حوزه و اثبات توانمندی، تخصص و تعهد معلمان تربیت بدنی استفاده کنیم.
وی ادامه داد: استفاده بهینه از ظرفیت شبکه شاد و ایجاد انسجام و یکپارچگی و بارگذاری محتوا، کلیدواژه موفقیت حوزه خواهد بود و در این راستا چنین کارگروهی میبایست در جهت تهیه محتوای قابل اجرا بر اساس سناریوهای موجود برای بازگشایی تلاش کند.
خوش گوار گفت: باید از اقدامات و فعالیتهای سلیقهای و شخصی دوری کنیم و برنامههای حوزه تربیت بدنی در دو محور اجرا و ارزشیابی درس تربیت بدنی سازماندهی شود و در این راستا تشکیل کارگروههای فرعی زیرمجموعه کارگروه اصلی براساس دورههای تحصیلی و جنسیت لازم است و با کاهش جلسات حضوری، از طریق شبکههای مجازی، نظرات و دیدگاههای همکاران صاحب نظر اخذ و پس از دسته بندی و پالایش در چارچوب محتوای مشترک قرار گیرد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان با اشاره به وجود نیروهای توانمند و علاقه مند در شهرستانهای مختلف استان، آن را نقطه قوت و برگ برنده ورزش دانش آموزی بیان کرد.
وی گفت: تلاش خواهیم کرد طی یک ماه محتوای دورههای مختلف را در ۴ بخش دوره اول ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در دو بخش دختران وپسران با محوریت ۴ شهرستان سقز، مریوان، ناحیه یک و ناحیه دو سننندج تهیه کنیم و این محتوا باید قابلیت اجرا داشته باشد و به وجاهت درس تربیت بدنی کمک کند و همچنین تمامی معلمان تربیت بدنی و دانش آموزان مناطق ۱۶ گانه استان را پوشش دهد.
خوش گوار ادامه داد: با ابتکار مدیر کل محترم، کارگروه جدیدی تحت عنوان کارگروه تهیه محتوای الکترونیکی ذیل پروژه مهر تشکیل شده که باید گزارش کار و اقدامات کارگروههای هر حوزه به دبیرخانه کارگروه اصلی منعکس شود.
در ادامه این جلسه اعضای کارگروه به بیان دیدگاهها، نظرات و تجارب خود در جهت تداوم و استمرار اجرای درس تربیت بدنی در فضای مجازی پرداختند.
https://www.pasinehormozgan.ir/?p=19362