به گزارش پایگاه خبری تحلیلی پسین هرمزگان به نقل از خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجیمیرزایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان که صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: در آستانه پاییز طبیعت، بهار علم و دانش را آغاز میکنیم و آغاز سال تحصیلی دانشگاهها روز مهمی برای ما است.
او ادامه داد: مهمترین و نگران کنندهترین مخاطرهای که بر اثر کرونا در کنار مخاطره سلامت به وجود آمد، به موضوع آموزش مربوط میشود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به تدریج جامعه با تکیه بر نیروهای توانمند موقعیتهای خودش را پیدا کرده و کسب و کار رونق پیدا کرد، گفت: این روزها در فضای رسانهای مورد نقد قرار میگیریم که چرا سال تحصیلی را آغاز کردیم، آیا ما نگران سلامت دانش آموزان و دانشجویان نیستیم.
حاجی میرزایی تاکید کرد: با مساله بزرگ اجتماعی مواجه هستیم و کسانی که علاقهمند به حل مساله هستند باید راه حلی بگویند که به استمرار آموزش کمک شود.
وزیر آموزش و پرورش گفت: مطالعات متعددی در دنیا نشان میدهد که اختلال آموزشی پلنهای اجتماعی را سست میکند و به مهارتهای اجتماعی آسیب میزند، ضمن آنکه با بیماریهای جسمی و روحی همراه است و حتی اثرات عمیق تری نسبت به کرونا خواهد داشت.
هیچ دانش آموزی از آموزش محروم نخواهد بود
او افزود: در تمام دنیا کشورها تاکید بر شروع سال تحصیلی دارند و ما هم سال تحصیلی را آغاز میکنیم، به نگرانی خانوادهها اهمیت دادیم و هیچ الزامی نداشتیم برای حضور دانش آموزان در مدارس، بلکه خود را موظف کردیم که آموزش را در دسترس همه آحاد جامعه قرار دهیم البته به انتخاب خانوادهها احترام میگذاریم.
حاجیمیرزایی بیان کرد: اگر از ما بپرسند که کدام آموزش را ترجیح میدهید میگوییم آموزش حضوری کارکرد گسترده تری دارد، اما اگر امکان آموزش حضوری نباشد، آموزش غیرحضوری داریم و امکانات برای هر گونه آموزش وجود دارد، براساس پیش بینیهای ما هیچ دانش آموزی محروم از آموزش نخواهد بود.
او گفت: دوستان بدانند که ما به سلامت اهمیت بسیار زیادی میدهیم و در سلامت هم معیار ما فرماندهی سلامت کشور است، مثل هر موضوع دیگری قطعا نظرات گوناگونی وجود خواهد داشت، اما ما به مسئولان سلامت کشور اعتماد میکنیم.
حاجی میرزایی با اشاره به اینکه دستورالعملهای بهداشتی از سوی وزارت بهداشت را به مدارس اعلام کردیم، اظهار کرد: در سطح دانشگاهها هم امکانات مورد نیاز را فراهم کردیم و تمهیداتی اندیشیده شده است تا دانشجویان هم در محل تحصیل خود حضور داشته باشند.
او با اشاره به اینکه رمز تمایز جوامع از هم در تنوع فراگیری است، گفت: بنیانیترین شکل عدالت در بستر فراگیری شکل میگیرد و دسترسی با کیفیت همه اقشار به آموزش است که زمینه نابرابری در قدرت، ثروت و منزلت را اصلاح میکند و از اینجا نا برابریها شکل میگیرد، اگر میخواهیم جامعه کارآمد داشته باشیم باید روی یادگیری تمرکز کنیم.
وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: به میزانی که یادگیری عمیق تری داشته باشیم میتوانیم از استقلال و ارزشهای خود محافظت کنیم، نمیتوانیم امر آموزش را تعطیل کنیم و کم اهیمت بدانیم و لذت باید همه تلاشمان را بگذاریم تا جریان یادگیری در جامعه قوت بگیرد، آنچه به جامعه شادابی میدهد همین موضوع است.
در حال تکمیل…
https://www.pasinehormozgan.ir/?p=23225