رشید قربانی در گفت و گو با ایسنا اظها کرد: در آزمون سراسری دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سال ۱۳۹۹ تعداد ۶۶۹ نفر از دانش آموزان استان موفق به کسب رتبه زیر ۳۰۰۰ شدند.
وی با بیان اینکه امسال خوشبختانه یک نفر رتبه زیر ۱۰ کشوری داشته ایم؛ گفت: ۳۱ نفر نیز رتبه زیر ۱۰۰ و ۲۹۷ نفر نیز رتبه زیر هزار را کسب کرده اند.
به گفته قربانی از تعداد ۶۶۹ رتبه برتر استان در کنکور سراسری، ۴۸۸ نفر از دانش آموزان پایه دوازدهم سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ (جاری) و مابقی نیز از دانش آموزان پشت کنکوری هستند.
قربانی در پایان ضمن تبریک این موفقیت به دانش آموزان حائز رتبه های برتر کشوری، خانواده های ایشان و جامعه فرهنگی استان و آرزوی سربلندی برای این آینده سازان در تمامی مراحل زندگی، از تلاش و زحمات دبیران دلسوز، مدیران مدارس، مدیران و روسای آموزش و پرورش و کلیه دست اندرکاران امر تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام
https://www.pasinehormozgan.ir/?p=25159